Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για το κόστος των αναρτήσεών της και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Με αφορμή το χθεσινό blackout που έπαθε το instagram και το facebook η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση για τα ποσά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν τις αναρτήσεις της στα social media. (δες εδώ αναλυτικά τα ποσά που δημοσιεύθηκαν)

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που παρουσίαζε τα ακριβή ποσά που “χρεώνουν” οι Έλληνες celebrities για τις διαφημιστικές αναρτήσεις τους στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν στη συγκεκριμένη λίστα και γι΄αυτό το λόγο θέλησε να πάρει θέση ξεκαθαρίζοντας: 

«Γράφανε κάτι ποσά. Να πω κάτι. Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται γενικότερα. Έχουν βγει κάποια δημοσιεύματα από έναν πολύ αξιόλογο συνάδελφο, τον Φρίξο Δρακοντίδη στο Πρώτο Θέμα, που είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Αλλά επειδή γράφετε και το όνομά μου, εγώ δεν έχω θέμα. Μπορείτε να με καλέσετε στο τηλέφωνό μου να με ρωτήσετε πόσα παίρνω και εγώ θα απαντούσα. Αυτά που γράφετε δεν ισχύουν. Για μένα, για τις άλλες μπορεί και να ισχύουν. Οπότε καλό θα ήταν να με καλέσουνε. Ευχαριστώ» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More