Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση – εξπρές στην Κύθνο με τον σύντροφό της! [pics,vid]

Αμέσως μετά τον γάμο της καλύτερης της φίλης, Δήμητρας Λαζαράτου, η Κατερίνα Καινούργιου… έφυγε! Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε όλη την Κυριακή με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη εκτός Αθηνών. Το ερωτευμένο ζευγάρι – το οποίο είναι μαζί από την άνοιξη του 2019 – πήρε το φουσκωτό και ταξίδεψε μέχρι την Κύθνο για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στην θάλασσα. Τόσο η Κατερίνα τόσο και ο Φίλιππος δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την ρομαντική τους απόδραση, χωρίς φυσικά να δείχνουν… ο ένας τον άλλον.

Η παρουσιάστρια του Open είναι αποφασισμένη να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δούμε το ζευγάρι να κάνει στο άμεσο μέλλον κάποια δημόσια εμφάνιση… Ακόμη και στον γάμο της φίλης της και διοργανώτριας event, η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε μόνη της.

Αφού πέρασε μια υπέροχη νύχτα και διασκέδασε στο γαμήλιο γλέντι, η ερωτευμένη Κατερίνα αφιέρωσε το ρεπό της στον σύντροφό της. Οι δυο τους απόλαυσαν τις βόλτες τους δίπλα στο κύμα και στη συνέχεια έκατσαν σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι για να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές. Γι’ ακόμη μια φορά, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ανέβασε τα φαγητά στα Instagram Stories του… κάτι που κάνει αρκετά συχνά!

Μάλιστα, η Κατερίνα σε ένα από τα τελευταία στιγμιότυπα που ανέβασε δεν δίστασε να ταγκάρει το όνομα του αγαπημένου της… με καρδούλα!

Οι δυο τους πέρασαν μια υπέροχη Κυριακή!

Read More

And More