Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στo Γαλαξίδι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη [pics]

Οι ρομαντικές αποδράσεις δεν έχουν τέλος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο του λόγω του καλοκαιριού και ταξιδεύει από μέρος σε μέρος ζώντας μοναδικές στιγμές και δημιουργώντας καινούργιες αναμνήσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει το λιμάνι της στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία και η ευτυχία της δεν κρύβεται!

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ζουν με την ψυχή τους το ελληνικό καλοκαίρι και ανακαλύπτουν τις ομορφιές της Ελλάδας. Μπορεί η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού να συνεχίζεται και τα ταξίδια στο εξωτερικό να θεωρούνται επικίνδυνα, όμως αυτό δεν πτοεί το ζευγάρι, καθώς εξερευνά τη χώρα μας.

Μετά τα ταξίδια στα κυκλαδίτικα νησιά, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έκαναν μια εξόρμηση στο Γαλαξίδι. Οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα δίπλα στη θάλασσα, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ενώ δείπνησαν στα παραδοσιακά ταβερνάκια δοκιμάζοντας μεταξύ άλλων τοπικά εδέσματα. Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν σταματούν τις αποδράσεις.

Read More

And More