Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στην Τουρκία με το αγόρι της και δείπνο στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ! [pics,video]

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου! Η γνωστή παρουσιάστρια ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον γοητευτικό Νάσο Αναστασόπουλο και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Μπορεί να υπάρχει χιλιομετρική απόσταση, καθώς ο αγαπημένος της δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Λονδίνο, αλλά οι δυο τους έχουν βρει την λύση να βρίσκονται όσο πιο συχνά γίνεται.

Μπορεί τις καθημερινές να πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για την τηλεοπτική της εκπομπή στο Open, αλλά τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στον Νάσο! Η Κατερίνα Καινούργιου για ακόμη μια φορά μετά το τέλος της εκπομπής της ταξίδεψε με τον αγαπημένο της για νέο προορισμό. Ήδη από χθες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Τουρκία και ζει μαγικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά του.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής επισκέφτηκαν το μαγαζί του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ και απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο!

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Read More

And More