Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στην Ύδρα για την παρουσιάστρια

Τι και αν ο καιρός κάθε άλλο παρά καλοκαίρι θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, πολλοί είναι εκείνοι που δεν άλλαξαν τα σχέδιά τους και ταξίδεψαν κανονικά στους προορισμούς τους. Η Κατερίνα Καινούργιου τα τελευταία Σαββατοκύριακα προτιμάει να αφήνει την πρωτεύουσα και να επισκέπτεται τα όμορφα ελληνικά νησιά. Αυτή τη φορά, λοιπόν, σειρά είχε η Ύδρα.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ετοίμασε τις αποσκευές της και το πρωί του Σαββάτου ταξίδεψε στο νησί του Αργοσαρωνικού, προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις, να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες. Η Κατερίνα Καινούργιου θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του Open μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, που θα τους αποχαιρετήσει και θα ξεκινήσει επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές της. 

Η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους followers της αυτή την απόδραση. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στο γραφικό νησί. Τι και αν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την καλή διάθεσή της. 

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More