Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στο μαγευτικό Παρίσι! [pics]

Στην Πόλη του φωτός επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου! Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της την Παρασκευή, ετοίμασε τις βαλίτσες της και αναχώρησε για την γαλλική πρωτεύουσα. Η αδυναμία της παρουσιάστριας στο Παρίσι είναι γνωστή, συνεπώς δεν μας κάνει εντύπωση που την επιλέγει ξανά και ξανά για τις διακοπές της.

Μετά από μια έντονη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου θα χαλαρώσει, θα φορτίσει τις μπαταρίες της και θα επισκεφτεί τα μέρη που αγαπά ιδιαιτέρως. Μπορεί το Παρίσι να είναι τέλειο την άνοιξη, όμως πολλοί είναι οι τουρίστες που το έχουν συνδυάσει με χειμωνιάτικες διακοπές. Άλλωστε, ακόμα και αν οι εποχές αλλάζουν, η αίγλη της γαλλικής πρωτεύουσας παραμένει ακριβώς η ίδια!

Την αποκάλυψη της απόδρασης έκανε η ξανθιά παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού κάνοντας ξέγνοιαστες βόλτες στους κοσμοπολίτικους δρόμους, δοκιμάζοντας ξεχωριστά αλλά αγαπημένα εδέσματα και γενικότερα περνώντας το χρόνο της όσο πιο παραγωγικά γίνεται.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More