Κατερίνα Καινούργιου: Απολαμβάνει την καραντίνα στο σπίτι του καλού της! Δες πώς περνούν [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποχωρίζονται καθημερινά την ασφάλεια του σπιτιού της, προκειμένου να βρεθούν στη δουλειά τους. Η ξανθιά παρουσιάστρια μας υποδέχεται κάθε πρωί στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και μαζί με τους συνεργάτες της συμβάλλουν στην ενημέρωση και ψυχαγωγία μας. Η ίδια ανησυχεί πολύ με όσα συμβαίνουν στη χώρα και τις ώρες που βρίσκεται εκτός σπιτιού φροντίζει να είναι πολύ προσεχτική.

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του αγαπημένου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, και μαζί περνούν ευχάριστα την περίοδο του κατ’οίκον περιορισμού. Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης οι δυο τους είναι full in love και δεν σταματούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της κοινής τους πορείας. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς που μένουμε σπίτι να το έχουμε ρίξει στη μαγειρική, όμως αυτό δεν ισχύει για την παρουσιάστρια, αφού το μαγείρεμα στο σπίτι το έχει αναλάβει ο αγαπημένος της.

Η Κατερίνα Καινούργιου τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι με τον άνθρωπό της, δίνοντας μας μία γεύση από τα καμώματά τους.

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Καινούργιου νοσταλγεί την αγκαλιά της γιαγιάς της!

Read More

And More