Κατερίνα Καινούργιου: “Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο Συνέδριο Γονιμότητας γιατί…”

Τη δική της τοποθέτηση για το σποτ κατά της υπογεννητικότητας που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα θέλησε να σχολιάσει σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να αρνηθεί εξ αρχής την πρόταση που της έγινε και κατακρίνοντας το συγκεκριμένο βίντεο

“Τι έχεις κάνει λάθος, απολύτως τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Ο λόγος που και εγώ προσωπικά αρνήθηκα τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο σπότ, γιατί με προσέγγισαν, είναι γιατί είπα ότι θέλω να έχω πλήρη ενημέρωση. Κατάλαβα ότι κάτι δε πάει καλά γιατί και εγώ είμαι μια γυναίκα 36 ετών που στη ζωή μου, ναι θέλω να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω οικογένεια.

Αυτό όμως είναι κάτι που δε ξέρω  αν θα γίνει τελικά και πότε. Δε μου αρέσει να κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν. ‘Έχω και φίλες και φίλες της μαμάς μου που από προσωπική επιλογή δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά. Αρνήθηκα εξ αρχής λοιπόν. Δε κατηγορώ κανέναν όμως κανέναν από όσους είπαν ναι γιατί έτσι όπως μας το παρουσίαζαν φαινόταν σαν κάτι πολύ καλό.

Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Είδα τι έγινε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που έπεσαν να τη φάνε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More