Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Παππά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Τοσκάνη

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Δανάη Παππά αγαπούν πολύ τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία και οι δυο τους επιλέγουν να πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις τόσο σε κοντινούς όσο και μακρινούς προορισμούς.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι δυο γυναίκες που διατηρούν μια πολύ στενή φιλία αποφάσισαν να το περάσουν μαζί. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Παππά ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία και πιο συγκεκριμένα την Τοσκάνη, όπου πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μαζί τους σε αυτό το ταξίδι ήταν και ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης, με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου είναι φίλη αρκετά χρόνια και μέσω αυτού γνώρισε και την ηθοποιό.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, η παρουσιάστρια και η ηθοποιός έχουν δεθεί ακόμα περισσότερο, με τη δεύτερη να εμφανίζεται αρκετές φορές στην εκπομπή της πρώτης και τις κοινές εξόδους τους να γίνονται όλο και πιο συχνές.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν και ακολουθούν παρακάτω, οι δυο τους απόλαυσαν στο έπακρο αυτό το ταξίδι.

 

Read More

And More