Celebrities Style: Tι φόρεσαν οι stars αυτή την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον κυρίως λόγω του V Festival που πραγματοποιήθηκε σε δύο τοποθεσίες: το Chelmsford και το Staffordshire.

Στη σκηνή, η Beyoncé ήταν αναμφισβήτητα η star του φεστιβάλ με τα looks της να εναλλάσονται το ένα μετά το άλλο – από το κατά παραγγελία Gucci outfit της στο Emilio Pucci, Givenchy, David Koma και Ralph & Russo.

Η Rita Ora επέλεξε ένα Jonathan Saunders outfit για την εμφάνιση της ενώ στα παρασκήνια, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα festival looks της Cara Delevingne και της Jourdan Dunn.

Eσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

///
Είδαμε τη Leigh Lezark στη Νέα Υόρκη με λευκό τοπ, μαύρο ψηλόμεσο σορτς και μαύρες πλατφόρμες και τη Miranda Kerr με ένα ριγέ φόρεμα, τζιν τζάκετ και φουλάρι με ζωηρά prints ενώ στο Λονδίνο η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα Gerard Darel, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Michael Kors και κρατούσε μια Giorgio Armani τσάντα.

/
H Beyonce στοV Festival στο Chelmsford εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με το κομψό Gucci outfit της ενώ στο ίδιο φεστιβάλ βρέθηκε και η Cara Delevigne φορώντας ένα floral MinkPink παντελόνι, sneakers και ένα δερμάτινο Burberry τζάκετ. Πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε όμως και η Rita Ora με ένα Jonathan Saunders cropped top και μίνι φούστα.


Είδαμε την Atlanta de Cadenet στη νέα Υόρκη με ολόσωμη κοντή denim φόρμα, λευκό πουκάμισο και ασημί φλατ παπούτσια με μπαρέτες ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε το festival look της Jourdan Dunn το οποίο αποτελούνταν από ένα cropped top, τζιν σορτς και minnetonka μποτάκια. Είδαμε όμως και τη Natalie Portman με ένα look διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε -με ένα ρομαντικό printed φόρεμα και ένα ζευγάρι δετά φλατ μποτάκια.


Η πάντα κομψή Cate Blanchett για την πρεμιέρα της ταινίας της “Blue Jasmine” στο Σίδνεϊ επέλεξε ένα ανοιχτό πορτοκαλί Roksanda Ilincic φόρεμα. Η Olivia Wilde σε εμφάνιση της στο Late Show με τον David Letterman στη Νέα Υόρκη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό Theyskens’ Theory φόρεμα και ένα ζευγάρι nude Christian Louboutin πέδιλα. Τέλος η Lily Collins στην πρεμιέρα της ταινίας της “City Of Bones” στη Μαδρίτη εμφανίστηκε μέ ένα πολύ εντυπωσιακό κόκκινο Houghton φόρεμα και Brian Atwood γόβες.

Read More

And More