Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τι πυροδότησε την κόντρα! ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη έγινε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αφορμή, η στάση της νεαρής παρουσιάστριας που συμμετέχει φέτος στο Just the 2 of us και μετά το τέλος του χθεσινού μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου, απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»!

Αρχικά, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα video από τα backstage του “Just the 2 of us” με την Κωνσταντίνα να περνά μπροστά από την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Τότε, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό και «έσφαξε με το γάντι» την Κωνσταντίνα.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά… στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται – εντάξει από την Koklonis Media- αλλά ρωτάω: «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας. Είναι προσωπικό με εμένα;», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της είχε στείλει μήνυμα πριν λίγο καιρό επειδή την είχαν ακυρώσει από καλεσμένη της εκπομπής, γιατί μια μέρα πριν είχε εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή…

«Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς; Μάλλον έχει ξεχάσει τι έγινε στον Alpha», είπε τέλος η Κατερίνα Καινούργιου και κατέληξε αναφέροντας: Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε».

Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αρνηθεί να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Συγκεκριμένα, και στις αρχές του “Just the 2 of us” η κάμερα είχε βρεθεί στα παρασκήνια του show του Open και η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποκαλύψει με κάποια ενόχληση, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είχε πει ούτε μια ατάκα στην εκπομπή!

«Δεν μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open; Αφού στο Open θα είναι. Κοιτάξτε να σας πω τι γίνεται, τι δε μου αρέσει, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ της. Όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια στον χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει είναι άσχημο. Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά μια ατάκα δεν θα μπορούσε να πει; Θα το σεβόμασταν. Δεν μου αρέσει αυτό τώρα», είχε δηλώσει τον Φλεβάρη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της!

Read More

And More