Κατερίνα Καινούργιου: Εξερευνά τις κρυφές γωνιές του Ιονίου! Η νέα εξόρμηση στο Μεγανήσι [pics]

Τα Επτάνησα έχουν φέτος την τιμητική τους και δεν είναι λίγοι οι celebrities της ελληνικής showbiz που τα επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η Τατιάνα Στεφανίδου, η Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου ζουν μαγικές στιγμές στο Ιόνιο Πέλαγος και δεν σταματούν να απολαμβάνουν τα κρυστάλλινα νερά και τις πανέμορφες κρυμμένες σπηλιές…

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Ευτυχείτε κάνει tour στα Επτάνησα με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και πραγματικά έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Κέρκυρας, της Λευκάδας και των Παξών, όπου το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφτεί. Επόμενος προορισμός της Κατερίνας… το πανέμορφο Μεγανήσι! Η γνωστή παρουσιάστρια εξερευνά τις κρυφές γωνιές του Ιονίου και ζει τον έρωτά της με το αγόρι της.

“Καλημέρα από το πανέμορφο Μεγανήσι …αναμφίβολα μια από τις κρυφές γωνιές του Ιονίου… Εξερευνώντας το νιώθεις αμέσως τη διαφορά, στις εικόνες, στους ήχους, στις μυρωδιές… Τόσο γραφικό και τόσο υπέροχο!” σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει μπαταρίες, λίγο πριν επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Read More

And More