Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή φωτογράφιση στα Αναφιώτικα, λίγο πριν την πρεμιέρα της! [pics]

Μετά από ενάμιση μήνα διακοπών με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια του Open ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του “Ευτυχείτε!” στο Open, το οποίο θα επιστρέψει ανανεωμένο μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με την ίδια να είναι σε δημιουργικό “πυρετό” και να ανυπομονεί για το comeback της.

Παράλληλα με τις προετοιμασίες της εκπομπής της, η Κατερίνα ξέκλεψε λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας. Μαζί με τους συνεργάτες της βρέθηκε στα Αναφιώτικα και πόζαρε στα γραφικά στενά της περιοχής φορώντας μια maxi δημιουργία σε nude χρώμα, αλλά και ένα floral φόρεμα.

Με αέρα μοντέλου, η ξανθιά παρουσιάστρια χάρισε στην φωτογράφο Pauline Niarchou τις πιο ωραίες πόζες της με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό. Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους followers της τις επίσημες λήψεις, αλλά και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια του photo shooting.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More