Κατερίνα Καινούργιου: Επιτέλους συνάντησε τον Μάριο Πρίαμο! [pic]

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό της για τον Κύπριο παίκτη του Survivor και δεν ήταν λίγες οι φορές, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, “Φτιάξε καφέ να στα πω”, όπου δήλωνε ότι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι ο αγαπημένος της. Μάλιστα, όπως ήταν επόμενο, όταν το ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος του, οι δημοσιογράφοι ρώταγαν τον πρώην Μαχητή για την γνωστή παρουσιάστρια, με εκείνον να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό το λένε οι δουλειές που έχει κάνει. Είχαμε μία επικοινωνία με την Κατερίνα για να την ευχαριστήσω για την στήριξη της και για τα ωραία λόγια που είχε πει για μένα, γιατί φάνηκε ότι με στήριζε όταν ήμουν στο παιχνίδι. Της είπα ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στην Ελλάδα σίγουρα θα πάω στην εκπομπή της. Όμως δεν ξέρουμε που θα βγει. Θα γνωριστούμε και με την Κατερίνα, είναι πάρα πολύ όμορφη, μιλήσαμε και είναι όλα καλά. Είμαι ελεύθερος άρα δεν μπορώ να είμαι κλειστός στο συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και που θα μας βγάλει αυτό», είχε δηλώσει στην εκπομπή του MegaOne «Όλα Για Σένα» για την παρουσιάστρια.
Τελικά το χατήρι της Κατερίνας Καινούργιου έγινε, με την πρώτη συνάντησή τους να λαμβάνει χώρα, το βράδυ του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο και όταν πήγε να διασκεδάσει με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ, πέτυχε τον Μάριο Πρίαμο! Όπως δείχνει η φωτογραφία του ilovestyle, η παρουσιάστρια και ο μαχητής έπιασαν κανονικά την συζήτηση.

Read More

And More