Κατερίνα Καινούργιου: ‘Ετοιμη να καταρρεύσει στον αέρα της εκπομπής! Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός ότι βγήκε στον αέρα υπέρλαμπρη όπως πάντα… Παρά το γεγονός ότι για ακόμα ένα πρωί με… υπερπαραγωγή look και με ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο ήταν εκεί στο πόστο της στο Epsilon για να μας καλημερίσει και για να μας κεράσει καφέ, τελικά απ ΄ότι αποδείχθηκε, όχι σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν στα καλύτερά της.

Η Κατερίνα αν και ξεκίνησε κανονικά στις 8.00 παρά, κάπου εκεί γύρω στις 9.30 το πρωί, αιστάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Την ώρα που ετοιμαζόταν να περάσει από την συζήτηση με τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής, στην ενότητα της μαγειρικής, λίγο έλειψε να καταρρεύσει live!

Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του Epsilon, άρχισε να ζαλίζεται σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάστηκε να το πει στον αέρα, προκειμένου οι συνεργάτες της να αντιδράσουν, να της φέρουν ένα χυμό και να πάρουν από εκείνη το πλάνο, φοβούμενοι μήπως χάσει τις αισθήσεις της στον αέρα.

Έτσι, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δείχνοντας για ακόμα μία φορά γρήγορα αντανακλαστικά, έσπευσε να περάσει στην κουζίνα και να μαγειρέψει μαζί με τον chef της εκπομπής, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κατερίνα για λίγα λεπτά να μην είναι σε πρώτο πλάνο.

Αμέσως μετά την μαγειρική, η Κατερίνα ήταν και πάλι στην θέση της, μιας και είχε πιει έναν μεγάλο χυμό πορτοκάλι, ο οποίος την βοήθησε να βρει και πάλι το… κέφι της και να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, μιας και όπως είπε και η ίδια, της είχε πέσει η πίεση γι ΄αυτό και αιστάνθηκε έντονη ζάλη και αμέσως μετά, πως ήταν οριακά στο να χάσει τις αισθήσεις της.

Περαστικά…


Read More

And More