Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του!

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού ο σύντροφό της έχει γενέθλια. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης “κλείνει” τα 30 και λόγω κορονοϊού θα τα γιορτάσει αγκαλιά με την παρουσιάστρια του Open, αφού οι δυο τους περνούν μαζί την καραντίνα.

Με αφορμή, λοιπόν, την ξεχωριστή αυτή στιγμή στη ζωή του καλού της, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε!” δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά μια κοινή φωτογραφία τους. Πρόκειται για μια seflie από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κέρκυρα, την οποία δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ.

Η Κατερίνα προσπαθεί να κρατά πια χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και για τον λόγο αυτό αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις στα social media σχετικές με τον Φίλιππο, όπως και να μιλάει στις συνεντεύξεις της για τη σχέση τους. Οι δυο τους είναι full in love και επιθυμούν να ζουν το παρόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που δεν είναι λίγες που οι paparazzi τους έχουν πετύχει μαζί σε δημόσιες εξόδους τους.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι πάνω σε ένα σκάφος, με την παρουσιάστρια να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: “Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Η ζωή είναι πιο ωραία με εσένα μαζί… #mypat #mylove #oneandonly #whenincorfu #august2019” .

Read More

And More