Love is in the air!

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα! Ο μεγάλος έρωτας που μπορεί να οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας (pics)

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Το γνωστό ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει την ισορροπία στη σχέση του και έτσι πορεύεται ευτυχισμένο μέσα στο πέρασμα του χρόνου! Τι κι αν ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν, οι δυο τους μοιράζονται το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς τους ζώντας το παρόν και απολαμβάνοντας όλα όσα τους χαροποιούν!

 

Η Κατερίνα Καινούργιου νιώθει απολύτως σίγουρη για τη σχέση της και έτσι δεν έχει κανένα λόγο να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, που την αγαπούν και τη στηρίζουν, στιγμιότυπα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει αλλάξει τις συνήθειές τους, αφού και οι δύο λατρεύουν να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν νέους πολιτισμούς, ωστόσο αυτό δεν τους πτοεί αφού ο ένας έχει τον άλλον.

 

Τα Χριστούγεννα του 2020 πρόκειται να είναι τα δεύτερα που η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης θα περάσουν μαζί και ανυπομονούν! Αν και οι δύο λατρεύουν τις δουλειές τους, χρειάζονται λίγο χρόνο να ξεκουραστούν και να χαρούν τον έρωτά τους χωρίς άγχος και πολλές σκέψεις κατά νου.

 

Ο ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας και δεν αποκλείεται να τους δούμε κάποια στιγμή να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Read More

And More