Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι full in love και περνούν την καραντίνα μαζί! [pics]

Σε καραντίνα… στο σπίτι του συντρόφου της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, εδώ και τρεις εβδομάδες! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από μια εβδομάδα διακοπής της εκπομπής της, επέστρεψε στο πλατό του Ευτυχείτε και μας παρουσιάζει καθημερινά ευχάριστες ειδήσεις για να ξεχνιόμαστε. Μάλιστα, η ίδια ήταν που αποκάλυψε πως τις τελευταίες μέρες έχει μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, ώστε να περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί!

Η Κατερίνα και ο Φίλιππος έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και είναι στα καλύτερά τους! Η παρουσιάστρια του Open μετά τις ερωτικές απογοητεύσεις που έζησε βρήκε στο πρόσωπο του γοητευτικού εφοπλιστή έναν ιδανικό σύντροφο και έναν υπέροχο φίλο και οι στιγμές που ζει μαζί του είναι μοναδικές. Μάλιστα, σε ένα από τα Live που έκανε στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Ήταν από αυτά που λες δεν το περιμένω. Σκεφτείτε ότι εκείνη τη φορά ήμουν καλεσμένη σε ένα event. Και με πήρε ο φίλος μου ο Ανέστης και μου είπε “έλα, θα σου γνωρίσω και έναν φίλο μου”. Είναι από εκείνες τις φορές που λες “δε θέλω καθόλου να βγω από το σπίτι”. Δεν είχα καθόλου όρεξη. Κι όμως πήγα και μου βγήκε σε καλό. Για αυτό αν καμιά φορά σας λένε, πηγαίντε να περάσετε καλά. Καλά, τώρα δε γίνεται».

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει τον χρόνο του βλέποντας ταινίες και σειρές, διαβάζοντας βιβλία και μαγειρεύοντας! Βέβαια, όπως επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram, ο Φίλιππος είναι αυτός που έχει αναλάβει χρέη μάγειρα, καθώς εκείνη δεν έχει ιδέα από κουζίνα. Και μπορεί η παρουσιάστρια να κρατούσε μακριά τον σύντροφό της από τα social media, ωστόσο πριν μερικές μέρες δεν δίστασε να μοιραστεί στιγμιότυπα του στα Instagram Stories της, με τον Φίλιππο να φοράει… μια περίεργη μάσκα. Πιο συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη μάσκα είναι δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα καλλιτέχνη, Γιάννη Βαρελά και την έχει χαρίσει στον εφοπλιστή, ο οποίος είναι λάτρης της τέχνης.

Δες στιγμιότυπα από την καραντίνα του ζευγαριού:

Read More

And More