Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ξανά μαζί; Τι λέει πηγή από το περιβάλλον της στο TLIFE

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό ένα περιστατικό από το αεροδρόμιο, μετά το τριήμερο που επέλεξε να πάει στη Ρώμη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Κατερίνα” μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιταλία, χωρίς να αποκαλύψει με ποιον ήταν μαζί.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”. 

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια» είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της.

Σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας On Time κάνει λόγο για σενάρια επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, καθώς, όπως αναφέρεται, ο άνθρωπος με τον οποίο βρισκόταν μαζί στο ταξίδι είναι ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με την ίδια πτήση για Ιταλία το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής 24/6, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν με διαφορά ώρας το check in, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάνουν λόγο ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι ξανά μαζί μετά από μήνες.

Το TLIFE επικοινώνησε με άτομο κοντά στο περιβάλλον της Κατερίνας Καινούργιου, το οποίο δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το εν λόγω δημοσίευμα, αφήνοντας ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Read More

And More