Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Έτσι θα περάσει το ερωτευμένο ζευγάρι τις ημέρες του Πάσχα

Στην Αθήνα πρόκειται να μείνουν για τις μέρες του Πάσχα η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να περάσει τις γιορτινές ημέρες που συμπέφτουν με τα γενέθλια της παρουσιάστριας μόνο με τους πολύ στενούς του συγγενείς.

Αν και οι δυο τους θα ήθελαν πάρα πολύ να κάνουν ένα ταξίδι, η πανδημία τους υποχρεώνει να παραμείνουν στην πρωτεύουσα. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης αναμένεται να μοιράσουν τις επισκέψεις στα σπίτια των οικογενειών τους.

Η σχέση της παρουσιάστριας του “Ευτυχείτε” με τον γοητευτικό επιχειρηματία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, κάθε φορά που διαβάζουν φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, όχι μόνο δεν επηρεάζονται αλλά το διασκεδάζουν. Χαρακτηριστικό του πόσο καλά είναι μεταξύ τους, είναι και το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι του οποίου την διακόσμηση έχει επιμεληθεί η ίδια η παρουσιάστρια.

Read More

And More