Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν και τα λόγια αγάπης της παρουσιάστριας

Ευτυχισμένους και πιο ερωτευμένους από ποτέ βρίσκει αυτό το καλοκαίρι την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το γνωστό ζευγάρι αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών και γυρίζει από νησί σε νησί απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Αν και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, υπάρχουν φορές που η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες με τον σύντροφό της εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της.

Έτσι έγινε και το βράδυ της Πέμπτης! Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον γοητευτικό επιχειρηματία από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη εκπλήσσοντας όσους την ακολουθούν. Όπως θα δεις, δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο στιγμιότυπο αλλά για μια φωτογραφία animation, την οποία δημιούργησε ο γνωστός φωτογράφος – εικονογράφος Γιώργος Μασούρας. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε πολύ το ζευγάρι, αφού ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δημοσίευσε για πρώτη φορά στο Instagram κοινή φωτογραφία με την παρουσιάστρια.

“You’re the one, the one I’ve been looking for”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της αποκαλύπτοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον άνθρωπό της.

Δες τη φωτογραφία:

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More