Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Νησί των Ανέμων! [pics]

Τι και αν ξεκίνησαν για Άνδρο… στην Μύκονο κατέληξαν τελικά! Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους και είναι στα καλύτερά τους! Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το ζευγάρι – το οποίο μετρά πλέον έναν χρόνο μαζί – διοργάνωσε εξόρμηση στις Κυκλάδες. Και μπορεί να πέρασαν μερικές ώρες στην πανέμορφη Άνδρο, ωστόσο ο τελικός τους προορισμός ήταν τελικά… η Μύκονος!

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό για να κάνουν βόλτες στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού, να βγάλουν φωτογραφίες στην Μικρή Βενετία και φυσικά να απολαύσουν λιχουδιές σε τοπικές ψαροταβέρνες. Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να αρνείται πεισματικά να βάλει κοινή φωτογραφία με το αγόρι της, ωστόσο οι δυο τους δεν διστάζουν να ποζάρουν στα ίδια μέρη ή να ανεβάσουν τα ίδια πιάτα από τα εστιατόρια που πηγαίνουν!

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτό το τριήμερο χαλάρωσε, γέμισε μπαταρίες και απόλαυσε όμορφες βόλτες δίπλα στο κύμα με τον αγαπημένο της.

Μπορεί να μην ποζάρουν μαζί για το Instagram, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, φορώντας τα μαρτάκια τους!

Read More

And More