Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί κι ερωτευμένοι στον γάμο της Αναστασίας Καίσαρη! [pics]

Ένας υπέρλαμπρος διπλός γάμος μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία Καίσαρη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Thomas Persy.

Ο γάμος ήταν διπλός γιατί ο γαμπρός είναι καθολικός και το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και τις δύο τελετές. Με μια ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος, σε πιο κλειστό κύκλο έγινε την Παρασκευή και ο ορθόδοξος, στον οποίο έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, γνωστοί Αθηναίοι, αλλά και ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του Μαρέβα, έγινε χθες.

Του καθολικού γάμου ακολούθησε πάρτι του ζευγαριού στο Zonars, ενώ χθες, μετά το θρησκευτικό γάμο, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης, όπου οι γονείς του γαμπρού και της νύφης και φυσικά το ζευγάρι υποδέχθηκαν τους φίλους τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε τις δικές του ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι με τις επιτυχίες του, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κέρκυρας. Μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσαν και η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι, που είναι full in love και βλέπει μέρα με τη μέρα την σχέση του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, έλαμψε με την παρουσία του και όχι άδικα.

Η παρουσιάστρια του Open εμφανίστηκε φορώντας μια maxi τουαλέτα δια χειρός Mi-Ro, ενώ ο νεαρός εφοπλιστής έδειχνε πολύ γοητευτικός μέσα στο σμόκιν κοστούμι του. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε“, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στα instastrories της μια φωτογραφία του outfit της, ενώ η Σαμάνθα Αποστολοπούλου μια selfie που έβγαλε με το ζευγάρι και τον Σπύρο Πόρο.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More