Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο έρωτας τους δυναμώνει! Τα σχέδια για συγκατοίκηση

Ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει. Όταν είναι μαζί, μοιάζουν σαν να έχουν όλο τον κόσμο στην αγκαλιά τους. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος διατηρούν σχέση για περισσότερους από έξι μήνες και, όσο ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλον, τόσο πιο πολύ ερωτεύονται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα, αυτό της συγκατοίκησης. Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο γοητευτικός άντρας που ασχολείται με τα ναυτιλιακά νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό, οπότε η μετάβαση σε ένα κοινό σπίτι δεν είναι κάτι που τους τρομάζει.

Αφιερώνουν πολύ χρόνο στη σχέση τους και παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο κάθε στιγμή που μοιράζονται. “Αν και αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για την κατάλληλη στιγμή πριν προχωρήσουν σε μια μετακόμιση. Δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις” λέει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Είναι ζευγάρι! | tlife.gr

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, περνούν πολλά βράδια ο ένας στο σπίτι του άλλου και νιώθουν και οι δύο ότι τα συναισθήματά τους έχουν ανθίσει! Η Κατερίνα Καινούργιου ζει το όνειρό της! “Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένη”, έχει τονίσει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της.