Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ο ερχομός ενός παιδιού θα επισφράγιζε την ευτυχία τους

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει όνειρα για το κοινό του μέλλον! Όνειρα που αφορούν δυο ανθρώπους ερωτευμένους, ώριμους και κατασταλαγμένους.

Η σχέση της παρουσιάστριας με τον γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας του Περικλή Παναγόπουλου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Real News, αυτό που θα επισφράγιζε την αγάπη τους, μετά από έναν γάμο, σίγουρα θα ήταν ένα μωρό. Κάτι που έχουν ήδη συζητήσει και οι δυο τους και είναι στα πλάνα τους. Μπορεί αυτό να μη συμβεί στο άμεσο μέλλον, σίγουρα ωστόσο είναι κάτι που θέλουν πολύ.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συγκατοικούν στο νέο τους σπίτι, ασχολούνται με την διακόσμησή του και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και, όπως φαίνεται, θα μιλάμε αρκετά χρόνια για τους δυο τους!

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, για να προστατεύσουν όσο μπορούν τη προσωπική τους ζωή, χωρίς ωστόσο να κρύβουν τον έρωτά τους! 

Read More

And More