Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το εντυπωσιακό δείπνο στο Τόκιο και η επιστροφή στην Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Το εντυπωσιακό δείπνο στο Τόκιο και η επιστροφή στην Αθήνα | tlife.gr

Το ρομαντικό ταξίδι τους στο Τόκιο τελείωσε και οι δυο τους απόλαυσαν ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια στο Τόκιο λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι έκανε ένα από τα πρώτα μεγάλα του ταξίδια εκτός Ευρώπης, βρέθηκε στην Ιαπωνία και πέρασε στιγμές μαγικές! Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, αλλά φαίνεται να περνούν τέλεια και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Αρχικά, το ζευγάρι βρέθηκε στην όμορφη Κέρκυρα και έπειτα ετοίμασαν βαλίτσες για Τόκιο.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν το κέντρο της πόλης, το φημισμένο δρόμο Shibuya Crossing με όλα τα παιχνίδια και το μεγάλο πάρκο του Τόκιο (όπου κυνήγησαν Pokemon) και φυσικά απόλαυσαν γαστρονομικά μενού σε μερικά από τα πιο χλιδάτα εστιατόρια της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Το τελευταίο βράδυ εκεί, μάλιστα, το ζευγάρι απόλαυσε ένα γευστικό δείπνο και πέρασε ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό βράδυ πριν την επιστροφή στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Τόκιο και μοιράστηκε όμορφες εμπειρίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας πως το ταξίδι της ήταν μοναδικό! «Μια απίστευτη εμπειρία. Ένας εξαιρετικός προορισμός», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου!

Δες καρέ καρέ το δείπνο του ζευγαριού:

Τώρα το ζευγάρι έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής έχοντας στις αποσκευές του τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

READ more