Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ρομαντικό δείπνο με θέα την Σαντορίνη! [pics]

Μπορεί το περσινό καλοκαίρι να το πέρασαν στο Τόκιο, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο φέτος αποφάσισαν να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης νιώθουν πιο σίγουροι ο ένας για τον άλλον από ποτέ και πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους και πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός εφοπλιστής έχουν ήδη ταξιδέψει στην Μύκονο και στα Κουφονήσια, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην μαγευτική Σαντορίνη.

Στην αρχή, η Κατερίνα περνούσε άπλετο χρόνο με τις κολλητές της, ωστόσο τώρα που ήρθε στο νησί και ο Φίλιππος προσπαθεί να συνδυάσει και τα δύο! Και ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της αλλά και πιο… ρομαντικές με το αγόρι της! Όπως το χθεσινό βράδυ, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε ένα άκρως ρομαντικό δείπνο σε gourmet εστιατόριο στην Οία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τα αστέρια!

Τόσο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης όσο και η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασαν λαχταριστές γεύσεις και ιδιαίτερα πιάτα και δεν σταμάτησαν να τα μοιράζονται σε φωτογραφίες, μέσα από τα προσωπικά τους social media.

Δες τα λαχταριστά πιάτα:

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου έζησαν ένα μαγικό βράδυ στην Σαντορίνη!

Read More

And More