Kατερίνα Καινούργιου για τηλεκριτικούς: Εντάξει ρε φίλε, αν δεν σου αρέσω μην τα φτιάξεις μαζί μου!

Μία τηλεκριτική και μια εμφάνισή της ήταν αρκετά για πυροδοτήσουν σωρεία σχολίων. Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για όλα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό και ποζάρει στον φακό του ΕΓΩ με έμπνευση από τη no make-up τάση που ακολουθούν οι stars του Hollywood.

Η εικόνα που βγάζεις όλα αυτά τα χρόνια είναι ενός κοριτσιού που έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με το να φτιάξει τηνεξωτεική του εμφάνιση, έχει δουλέψει όμω πολύ και τον λόγο και τον τρόπο που μιλάει. Μήπως τελικά όλο αυτό είναι απόρροια της δικής σου συμπεριφοράς;
Ξέρω πολύ καλά τι λες. Έχεις πολύ δίκαιο. ‘Εχω βελτιώσει τον λόγο μου πάρα πολύ. Ελάχιστοι άνθρωποι όμως το έχουν προσέξει. Δουλεύω καθημερινά την τηλεοπτική μου εικόνα, ενημερώνομαι,διαβάζω. Κανείς δεν έχει παρατηρ’ησει ότι η Κατερίνα έχει φτιάξει την εκφορά του λόγου της. Γιατί στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με το κακό. Kαι αυτό εμένα με σοκάρει. Θα αναφέρω το παράδειγμα του Γιώργου Λιάγκα που βγήκε και είπε στην αρχή της σεζόν ότι με βλέπει διαφορετική, ότι έχω φτιάξει το “ρο” κλπ. Ξέρεις πόσο χάρηκα με αυτό το σχόλιο; Κανείς όμως δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Ασχολήθηκε μόνο όταν σχολίασε τις αφέλειες και το καπέλο μου.



Θεωρείς ότι κάποιοι μπορεί να έχουν εμμονές όταν κάνουν τηλεκριτική;

Διαβάζω όλους τους τηλεκριτικούς. Και τους αγαπώ γιατί μέσα από την κριτική, μπορείς να γίνεις καλύτερος. Όμως υπάρχουν και κάποιοι που λειτουργούν μόνο με εμμονές.Το να γράψει κάποιος τηλεκριτικός, και δη άντρας, για την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, το θεωρώ τελείως άστοχο. Εντάξει ρε φίλε, αν δεν σου αρέσω μην τα φτιάξεις μαζί μου. Kρίνε αυτό που βλέπεις εκείνη την ώρα τηλεοπτικά. Και για να πω και την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο υπερβολική στο βάψιμό μου. Έχω ένα ντύσιμο αρκετά στυλάτο και δεν περιμένω κανένα τλεκριτικό να μου πει αν είμαι κομψή ή όχι. Έχω συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες και μου αρκεί αυτό. Από κει και πέρα, αν στον τηλεκριτικό δεν αρέσει το ντύσιμό μου, ας γράψει καλύτερα σε μια στήλη μόδας για να μας πει κιόλας τι σημαίνει στυλ και τι όχι. Με ενοχλούν λοιπόν οι εμμονές. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά από την άλλη δεν κρατώ κακία σε κανέναν. Ακόμα κι αν δω κάποιον στον δρόμο θα του μιλήσω. Δεν μου αρέσει να πληγώνω τους άλλους, παρόλο που ξέρω πώς να απαντήσω και να βάλω κάποιους στη θέση τους. Δεν θα το κάνω όμως ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος.

Τι συμβαίνει αυτήτην περίοδο κι όλοι ασχολούνται μαζί σου;
Δεν ξέρω. Νομίζω πάντως ότι είναι κάτι που λίγο ως πολύ συμβαίνει σε όλους. Τώρα ασχολούνται μαζί μου, θα περάσει όμως και αυτό. Από την άλλη χαίρομαι που μπαινουν στην διαδικασία να ασχοληθούν μαζί μου.

Εχεις κάνει ψυχανάλυση;
Ναι, αλλά όχι με συχνότητα. Είμαι δυνατός άνθρωπος και δύσκολα το βάζω κάτω.



Αναφέρθηκες στην προσωπική σου ζωή και είπες ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη. Θα ήθελες κάποια στιγμή να γίνεις μαμά;
Το θέλω πάρα πολύ. Έχω πολλή αγάπη να δώσω. Μακάρι να μεαξιώσει ο Θεός να γίνω μαμά. Εάν έρθει ένα παιδί, θα είναι καλοδεχούμενο αλλά δεν έχω το άγχος να κάνω κάτι βιαστικά. Θέλω να αφιερωθώ σε αυτό το κομμάτι και να το ζήσω όσο περισσότερο γίνεται.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More