Κατερίνα Καινούργιου για το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο: «Με απογοήτευσε πιο πολύ παρά με στενοχώρησε»

Η Κατερίνα Καινούργιου, ξανά ελεύθερη κι ωραία μετά από 3 χρόνια, μιλάει στο περιοδικό People για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή.

Σου είχε λείψει η ζωή ως single;
Μπορώ να σου πω πως είμαι σχεσάκιας. Μου αρέσει να είμαι σε σχέση. Δεν είμαι άνθρωπος μοναχικός, ούτε η γυναίκα που θέλει να είναι single και να βγαίνει με τις φίλες της για να φλερτάρει. Όταν βγω με τις φίλες μου, θα το κάνω για να δω τις φίλες μου. Και όταν έχω σχέση, θα συμβεί επειδή έχω βρει έναν άνθρωπο που περνάμε καλά μαζί, γιατί μου αρέσει η συντροφικότητα.

Είχες πολλές σχέσεις ζωής;
Η μεγαλύτερη και η πιο σημαντική μου σχέση ήταν η τελευταία. Είχα άλλη μια μεγάλη σχέση στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο σημαντική, ίσως επειδή ήμουν και μικρότερη σε ηλικία τότε. Η τελευταία μου σχέση ήταν η πρώτη που συγκατοίκησα, ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί. Πέρα από το ότι ερωτεύτηκα, αγάπησα κιόλας.

Μίλησες πολύ για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο) στη ζωή σου.
Ναι, γιατί ήταν μια σχέση στην οποία πίστευα. Όταν ξεκινάς με τους καλύτερους οιωνούς κι όταν είσαι ένας άνθρωπος τόσο ρομαντικός όσο εγώ και τα βλέπεις όλα από το ροζ σου σύννεφο, πιστεύεις πως με αυτόν τον άνθρωπο θα καταλήξεις στα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι το έβλεπα εγώ. Για Χ, Ψ λόγους αυτό δεν συνέβη, δεν ευδοκίμησε και η σχέση τελείωσε. Από εκεί και πέρα προχωράμε. Κοιτάζω μπροστά και το κρατάω σαν μια πολύ ωραία ανάμνηση.

Μου έχει κάνει εντύπωση πως μιλάς πάντα με πολύ καλά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν στη ζωή σου, τονίζοντας πως υπάρχει πολλή αγάπη παρόλο που χωρίσατε. Λίγο καιρό μετά το χωρισμό σας, εκείνος ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τη νέα του σχέση. Δεν σε έχει πειράξει καθόλου αυτό;
Δεν με αφορά καθόλου το πώς διαχειρίζεται το χωρισμό μας. Εγώ ξέρω πως έζησα πολύ όμορφες στιγμές με έναν άνθρωπο, τον αγάπησα, εξακολουθώ να έχω μόνο καλά αισθήματα απέναντί του και τον σέβομαι. Όταν τελειώσει μια σχέση, ο καθένας μπορεί από την επόμενη κιόλας μέρα να κάνει τη ζωή του, αυτό είναι δικαίωμά του. Εγώ σαν Κατερίνα θέλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, να σεβαστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και όσα μοιραστήκαμε.

Άρα δεν σε στενοχώρησε αυτή του η κίνηση…
Με απογοήτευσε πιο πολύ παρά με στενοχώρησε. Γιατί σκέφτομαι πως είναι ίσως πολύ γρήγορα για να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να το δημοσιοποιήσεις κιόλας. Κάν’ το, αλλά κράτα το για σένα για λίγο, για να σεβαστείς όσα έζησες με έναν άλλο άνθρωπο επί χρόνια. Αυτή είναι η δική μου λογική. Αλλά από εκεί και πέρα θα επιμείνω πως υπάρχει αγάπη και θα βάλω μια τελεία. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως εύχομαι και σε όλους τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει και όχι μόνο.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More