Κατερίνα Καινούργιου: Για το χατίρι του Epsilon ξεκινά μέχρι και μαθήματα… τάνγκο;

Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που δεν της ήρθαν εύκολα τα πράγματα… Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που δεν της χαρίστηκε τίποτα… Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που δεν το ΄χαν με τη… μία με το γυαλί και την λάμψη. Αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των τηλεοπτικών προσώπων που έπρεπε να προσπαθήσουν σκληρά για να τα καταφέρουν.

Και η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε σκληρά και τα κατάφερε. Οι αναποδιές και οι δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε ήταν πολλές ,όμως, εκείνη δεν το έβαλε κάτω. Έμαθε να πέφτει και αμέσως μετά να σηκώνεται, να ξεσκονίζει από πάνω της την σκόνη και να συνεχίζει την προσπάθειά της…

Ναι, η Κατερίνα πέρασε από πολλές συμπληγάδες και φέτος έμελλε να βρει την τηλεοπτική της Ιθάκη στο Epsilon όπου για πρώτη ουσιαστικά φορά, γεύεται την επιτυχία σε κάτι δικό της… Σε μία εκπομπή που είναι εκείνη η “κεντρικιά” και όχι ένα κομμάτι του τηλεπτικού παζλ που έχει στηθεί.

Η Κατερίνα με το “Φτιάξτε Καφέ”, έχοντας στο πλευρό της τον πολύτιμο Θέμη Μάλλη, τα κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα και επιτέλους είδε την AGB-Nielsen να της χαμογελά. Φυσικά έκανε τα πάντα… Φυσικά και έσκυψε το κεφάλι κι άκουσε… Άκουσε ανθρώπους που ξέρουν… Και τελικά βγήκε κερδισμένη!

Η Κατερίνα έδωσε όλο της τον εαυτό για την φετινή της εκπομπή, είτε γιατί ίσως ήξερε μέσα της, πως αυτή μπορεί να ήταν για ΄κείνη η τελευταία της τηλεοπτική ευκαιρία.

Σήμερα ,λοιπόν, διαπίστωσα, πως ανάμεσα στα άλλα, εκεί στα πλατό του Epsilon η Κατερίνα ξεκίνησε μέχρι και μαθήματα… τάνγκο!

Τουλάχιστον αυτό σκέφτηκα μόλις είδα την παρακάτω θεική φωτογραφία της και η αλήθεια είναι, πως μόνο… τάνγκο που δεν χόρεψε κάθε πρωί φέτος στο κανάλι των Μελισσίων. Τώρα που η νέα χρονιά βρίσκεται προ των πυλών, μήπως καλό θα ήταν να το κάνει κι αυτό;

Αστειεύομαι… Πάντως, εννοείται πως πρέπει να εξακολουθήσει να είναι ετοιμοπόλεμη… Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη τηλεόραση… Σε μία τηλεόραση που θυμίζει διαρκώς κινούμενη άμμο…

ΥΓ: Πιο… sexy πεθαίνεις! Μωρέ μπας κι ερωτεύθηκε το κορίτσι;

Read More

And More