Κατερίνα Καινούργιου για χωρισμό Σκορδά – Λιάγκα: “Στεναχωρήθηκα γιατί ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι”.

Για τον έρωτα, τους άντρες, τη σχέση που δεν θα έκανε ποτέ με κάποιον από την τηλεόραση, την απιστία, αλλά και το χωρισμό Σκορδά Λιάγκα μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα”.

“Στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν, ήταν πολύ αξιοπρεπής. ΄Ήταν και οι δύο αξιοπρεπέστατοι. Είναι άνθρωποι που έχουν ήθος και αρχές…Οι φήμες ακούγονταν από το καλοκαίρι. Μπορεί για την εκπομπή να κάνω πως ενδιαφέρει, αλλά όταν φεύγω από την εκπομπή, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Εφ’ όσον όμως υπάρχουν δύο παιδιά, πρέπει να το σεβαστούμε”, είπε χαρακτηριστικά στον Θέμο και την Δούκισσα. .

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμη για τη νέα εκπομπή της “Φτιάξε Καφέ να στα Πω”: “Έχω την καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ… Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παράγουμε είδηση και υλικό. Εγώ τόσα χρόνια δούλευα σε πιο παρασιτικές εκπομπές… Παρασιτικές εκπομπές είναι αυτές που έχουν αποσπάσματα άλλων εκπομπών!”, τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενώ, έριξε και το “καρφάκι” της για τον Νίκο Μουτσινά: “Ο Μουτσινάς δεν με παίζει ποτέ στην εκπομπή του. Ούτε πλάνο μου δεν έχεις δει φέτος. Δεν τον απασχολώ καθόλου. Δεν υπάρχω για τον Μουτσινά. Παίζουν Epsilon. Εμένα δεν θέλουν τη δική μου εκπομπή. Δεν πειράζει. Καλή καρδιά!”.

Στα προσωπικά της, τώρα… Η Κατερίνα θα μπορούσε να έχει σχέση με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης και να παρουσιάζουν μαζί την ίδια εκπομπή; “Όχι! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη ένταση. Βγάζεις την ένταση σου. Πολλές φορές στα διαλείμματα, στις συσκέψεις, βγάζεις έναν κακό σου εαυτό! Και αυτό ισχύει για όλους. Γιατί βγαίνει όλη αυτή η ένταση. Δεν θέλω ο άλλος να με βλέπει από την κακή μου πλευρά. Θέλω να με βλέπει στο σπίτι μου, γλυκούλα…Δεν θέλω να με βλέπει στην τσίτα. Θα με χωρίσει”.

Υπάρχει κάτι, όμως, που εκείνη δεν συγχωρούσε σε μία σχέση; “Ποτέ μην λες ποτέ! Σίγουρα μέσα σε έναν γάμο, πρέπει να είσαι εκεί. Τον άντρα όμως, δεν μπορείς να τον μαντρώσεις. Νομίζω ότι την απιστία, μία γυναίκα πρέπει να την δεχτεί από ένα σημείο και μετά”, είπε χαρακτηριστικά.


Read More

And More