Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της για τα ρατσιστικά σχόλια στην εκπομπή της και οι απειλές που δέχεται [pics]

Τεράστιος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, μετά τα σχόλια που ακούστηκαν χθες Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχετικά με την εμφάνιση διάσημων Κορεατών τραγουδιστών. Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας στην εκπομπή τους ωραιότερους άνδρες για το 2018 -ανάμεσα τους ήταν ο Kang Daniel και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια- ακούστηκαν διάφοροι χαρακτηρισμοί για την εμφάνισή τους.

«Αυτή είναι η Ηρώ! Για μένα είναι γυναίκα αυτό που βλέπω. Δεν βλέπουν καλά αυτοί που ψήφισαν! Είναι αντικειμενικά άσχημοι»! Αυτά είναι μερικά από όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, τα οποία προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter, κατηγορώντας και την εκπομπή αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου για ρατσιστικά σχόλια.

Η παρουσιάστρια του Open Tv, ύστερα τα απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα που δέχθηκε στα social media, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και λέγοντας συγγνώμη σε όλους όσους μπορεί να πρόσβαλλε μέσα από την εκπομπή της:

«Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμιά στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, δημοσίευσε και ένα από τα προσβλητικά μηνύματα που δέχτηκε…

Read More

And More