Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη που είχε με δημοσιογράφο

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό και τα εξώδικα που αντάλλαξαν οι δυο τους, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί μια δική της ιστορία. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε σημείο αγωγών με έναν δημοσιογράφο που έγραφε κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εκείνη ωστόσο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν έλυσαν τις διαφορές τους.

«Έχω μια περίπτωση και δικού μου εξωδίκου με έναν δημοσιογράφο που είχε γράψει κάποια πολύ άσχημα κείμενα για εμένα. Φτάσαμε σε εξώδικα, έστελνα εγώ, φτάσαμε σε σημείο αγωγών … Δε τον είχα πάρει ποτέ τηλέφωνο, κάποια στιγμή λέω θα τον πάρω, ζήτησα να μάθω ποιος είναι γιατί υπογράφει με ψευδώνυμο. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Μιλήσαμε μια ώρα στο τηλέφωνο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί και να τον συμπάθησα μετά από όλη αυτή την κουβέντα. Έχουμε και επικοινωνία τώρα, μιλάμε μέσα από τα social. Έληξε ομαλά και από τις δυο πλευρές. Είπε ο καθένας τι τον ενοχλεί και το λήξαμε» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More