Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκαλυπτική εμφάνισή της στο avant garde show των MI-RO! [pics]

Μπορεί η 26η Athens Xclusive Designers Week να ολοκληρώνεται απόψε, ωστόσο, τις τέσσερις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν 36 shows, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων ήταν το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας.  Ένα από αυτά ήταν και αυτό των MI-RO, οι οποίοι επιφυλάσσουν ένα ακόμα avant garde show στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής.

Το γνωστό σχεδιαστικό δίδυμο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπο από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πραγματοποίησε μια αποκαλυπτική και sexy εμφάνιση.

Η παρουσιάστρια του Open έκλεψε τις εντυπώσεις με το total black look της και ειδικότερα με το δαντελένιο τοπ που επέλεξε να φορέσει και το οποίο αναδείκνυε άψογα το πλούσιο μπούστο της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More