Κατερίνα Καινούργιου: Η διαφορά ηλικίας µε τον σύντροφό της, αυτό που ξεχωρίζει σ’ εκείνον και η επιθυμία να γίνει μανούλα!

Κατερίνα Καινούργιου: Η διαφορά ηλικίας µε τον σύντροφό της, αυτό που ξεχωρίζει σ’ εκείνον και η επιθυμία να γίνει μανούλα! | tlife.gr

Μετά από αρκετό διάστημα, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται ξανά σε σχέση και είναι στα καλύτερά της. Το νέο αγόρι της παρουσιάστριας είναι νέος, ωραίος και ονομάζεται Νάσος Αναστασόπουλος. Μόλις 25 ετών, δραστηριοποιείται στον τομέα των οικονομικών και μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες, αλλά η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Κι ενώ η παρουσιάστρια μέχρι πρότινος δεν είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά για εκείνον, ήρθε η ώρα να το κάνει. Σε συνέντευξή της, λοιπόν, στην εφημερίδα Real Life, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον άντρα που της έκλεψε την καρδιά.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Πώς θα µπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες οι φωτογραφίες µε τον σύντροφό σου στα social; Αν και είχαµε καιρό να δούµε δηµοσιοποίηση σχέσης σου, πρόσφατα έγινε κι αυτό. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ καλά µε τον Νάσο Αναστασόπουλο…

Προφανώς για να µοιραστώ κάποια φωτογραφία σηµαίνει ότι ένιωσα άνετα και όµορφα. Αν κάτι µου είναι άβολο, δεν το δηµοσιοποιώ.

Βρήκες στο πρόσωπό του όσα έψαχνες;

Προφανώς για να τον επιλέξω για σύντροφό µου είχε χαρακτηριστικά πολύ ξεχωριστά για εµένα. Είναι ξεχωριστός

Συγκατοικείτε; Το σκέφτεστε;

Οχι…

Σε έχει προβληµατίσει η διαφορά ηλικίας µε τον σύντροφό σου;

Αν ήταν µεγαλύτερος, θα µε ρωτούσατε γι’ αυτό; Στις ουσιαστικές σχέσεις η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο.

Είναι κοντά σε εσένα η δηµιουργία οικογένειας;

Εννοείται. Ετσι µεγάλωσα και για εµένα είναι η φυσιολογική εξέλιξη µιας γυναίκας. Μακάρι να µε αξιώσει ο Θεός να γίνω και εγώ µανούλα.

Μέχρι να γνωρίσεις τον Νάσο, ποιον θεωρούσες ως ιδανικό άνδρα;

Αυτός που θα ερωτευτώ παράφορα, θα είναι κύριος µε «Κ» κεφαλαίο και θα αγαπήσει πραγµατικά την Κατερίνα.

READ more