Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη από τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και η on air συγκίνησή της

Με μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τη νέα της εκπομπή που έχει τίτλο “Super Κατερίνα”. 

O σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης που είναι πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη και την υποστήριξή του με την ίδια να μην κρύβει τη συγκίνησή της. 

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου ξαφνιάστηκε τόσο πολύ με αυτό το δώρο και ρώτησε τους συνεργάτες της αν ο σύντροφός της είναι ενημερωμένος για το ότι θα της έδιναν τα λουλούδια στον αέρα της εκπομπής.

“Καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν και το μεγάλο βήμα στην καριέρα σου. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα. Με αγάπη Φίλιππος” έγραφε η κάρτα που συνόδευε την τεράστια ανθοδέσμη.

“Είμαι σίγουρη ότι δε ξέρει ότι τα έχετε βάλει μέσα. Α, το ξέρει; Παιδιά έχω συγκινηθεί. Σε αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ότι πιο όμορφο μου έχουν δώσει. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Σε αγαπώ. Ευχαριστώ” ειπε δακρυσμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More