Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και τα σχέδια για τις διακοπές του Πάσχα!

Η Κατερίνα Καινούργιου δηλώνει ευτυχισμένη και single! Μπορεί το τελευταίο διάστημα να φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν ζευγάρι με νεαρό επιχειρηματία που ασχολείται με τα ναυτιλιακά, όμως εκείνη αποκαλύπτει ότι είναι ελεύθερη και ωραία. Η παρουσιάστρια του Open Beyond επαναλαμβάνει στους οικείους της ότι δεν ζει ένα καινούργιο έρωτα και ότι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι μόνο φίλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real” γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή αποφεύγει να αρνηθεί τα σενάρια περί σχέσης, προκειμένου να μην αποκαλύψει το όνομα του επιχειρηματία. Συνεχίζει να κάνει focus στην δουλειά της και να θέτει νέα “στοιχήματα” στον εαυτό της με αποτέλεσμα να ανεβάζει τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2nihgt show”, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” δήλωσε σχετικά με την προσωπική της ζωή: “Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή και θέλω να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από αυτό. Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια σου το λέω εδώ… Σημειώστε την ώρα και την μέρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις”.

Προς το παρόν, η όμορφη παρουσιάστρια ανυπομονεί για τις διακοπές του Πάσχα και την απόλαυση της οικογενειακής και φιλικής θαλπωρής. Από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι την Τρίτη του Πάσχα η Κατερίνα δεν θα βρίσκεται στον αέρα του Open Beyond, ενώ θα επιστρέψει ξεκούραστη και αναζωογονημένη την Τετάρτη.

Read More

And More