Κατερίνα Καινούργιου: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να εμβολιαστεί» – Την έπεισαν μαζί με τον αδερφό της

Μια αποκάλυψη για τη μητέρα της έκανε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια με αφορμή τη νοσηλεία του Γιώργου Τράγκα λόγω κορονοϊού, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ένα προσωπικό της θέμα.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η μητέρα της δεν ήθελε να εμβολιαστεί ωστόσο κατάφερε μαζί με τον αδερφό της να την πείσουν και θα προχωρήσει σήμερα σε εμβολιασμό.

«Τέλος πάντων θα το πω γιατί δεν το συζήταγε η μητέρα μου πολύ. Είχα πολύ μεγάλες διαφωνίες με τη μητέρα μου. Είναι 62 ετών σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είχε πάρα πολλές φοβίες για το αν θα εμβολιαστεί, είχε κάποια θέματα… Τελικά θα εμβολιαστεί σήμερα. Νιώθω μια ανακούφιση και είμαι καλά με εμένα και τον αδερφό μου που την πεισαμε παρόλο που είχε κάποια θέματα, να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Η μητέρα μου είναι μια γυναίκα που κυκλοφορεί κανονικά, οδηγεί, πηγαίνει super market, είναι μια χαρά η γυναίκα και χαίρομαι πάρα πολύ γι΄ αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More