Κατερίνα Καινούργιου: Η μοναδική φωτογραφία με τον Νάσο Αναστασόπουλο που δεν διέγραψε από το Instagram!

«Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύομαι. Είμαστε μια χαρά με τον Νάσο και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας, που δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου», δήλωνε στις αρχές Ιανουαρίου η Κατερίνα Καινούργιου, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην παραφιλολογία που ήθελε «γκρίζα σύννεφα» να έχουν εμφανιστεί πάνω από τη σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο στις κοινές του εμφανίσεις του, αλλά και στις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media. Ωστόσο, ο ένας έκανε ξαφνικά unfollow τον άλλο από το Instagram, ενώ και οι δύο διέγραψαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες που είχαν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Κι ενώ ο χωρισμός τους ήταν δεδομένος για πολλούς, πριν λίγες μέρες, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπής της στον Alpha πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έγιναν ξανά φίλοι στο Instagram. Έτσι, τα σενάρια επανασύνδεσης, όπως ήταν αναμενόμενο, φούντωσαν.

Στο αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε“, το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, λέγοντας με ειλικρίνεια στην Κατερίνα Ζαρίφη που ήταν καλεσμένη της: “Μου τελείωσε”. Με την δήλωσή της αυτή, λοιπόν, έβαλε τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της παρουσιάστρια, ωστόσο, εμείς εντοπίσαμε πώς υπάρχει ακόμα μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον πρώην σύντροφό της, που δεν την έχει διαγράψει. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το δείπνο για την ονομαστική της γιορτή, στην οποία ποζάρει μαζί με όλους του φίλους της, ενώ εκείνη κοιτάζει τρυφερά στα μάτια τον άλλοτε αγαπημένο της.

Read More

And More