Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Μια μίνι απόδραση εκτός Αθήνας έκαναν χθες η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, προκειμένου να χαλαρώσουν λίγο και να απολαύσουν τις βουτιές τους.

Το ζευγάρι, εκμεταλλευόμενο τον ηλιόλουστο καιρό και την υψηλή θερμοκρασία, πραγματοποίησε μια βόλτα με σκάφος και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, παρέα με αγαπημένους φίλους.

Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μάλιστα, η παρουσιάστρια του Open δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από το μέρος που επισκέφθηκαν, χωρίς όμως να αποκαλύψει τον ακριβή προορισμό τους.

Αργά το απόγευμα, η οικοδέσποινα του “Ευτυχείτε!” δημοσίευσε στο προφίλ της και μία τρυφερή selfie (πρόκειται για την δεύτερη κοινή φωτογραφία του που “ανεβάσει” η Κατερίνα όσο καιρό είναι μαζί), την οποία έβγαλε με τον σύντροφό της, ποζάροντας αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό.

“Δικός μου” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Λίγο αργότερα, όμως, την ίδια φωτογραφία πόσταρε στα InstaStories του και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, συνοδευόμενη από ένα gif με πολλές κόκκινες καρδιές. Με τον τρόπο αυτό, ο επιχειρηματίας εξέφρασε δημόσια την αγάπη και τον έρωτά του για την Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More