Κατερίνα Καινούργιου: Η on air διευκρίνιση για την παίκτρια ριάλιτι που συμμετείχε στα Διλήμματα

Μία από τις υποθέσεις που έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες είναι η υπόθεση με την κοκαΐνη, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της.

Η απολογία της 29χρονης κοπέλας παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει πως γνώριζε την συγκεκριμένη κοπέλα, καθώς συμμετείχε σε μια από τις ενότητες της εκπομπής που παρουσίαζε στο Open.

“H συγκεκριμένη – δε μπορούμε να πούμε το όνομά της – όταν είχε βγει από αυτό το ριάλιτι, είχε παίξει και στα διλήμματα που είχαμε στην εκπομπή στο προηγούμενο κανάλι. Τη γνωρίζουμε. Την είχαμε δει στα γυρίσματα και την είχαμε δει και μια φορά στο πλατό που την είχαμε φιλοξενήσει μαζί με τον τότε σύντροφο.

Ήταν τότε με ένα παιδί που τα είχε φτιάξει μέσα στο ριάλιτι, πέρασαν από ένα casting και έπαιξαν μετά στα Διλήμματα. Προφανώς με αυτόν ήταν παλιά, χώρισαν και τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πάλι μαζί. Θέλω να διευκρινίσω όμως κάτι, τα παιδιά που ήταν τότε στα διλήμματα, επειδή επικοινώνησα μαζί τους, δεν είχαν αντιληφθεί κάτι. Όταν βλέπεις κάποιον δυο ώρες σε ένα γύρισμα δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στη ζωή του” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More