Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη selfie για το 2016 με όλα τα σενάρια ανοιχτά!

Η πρώτη selfie της χρονιάς για την Κατερίνα Καινούργιου ανάβει φωτιές και αναζωπυρώνει όλα τα σενάρια για τη ζωή και το μέλλον της. Η όμορφη παρουσιάστρια τράβηξε μια selfie ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο (άραγε ποιος οδηγούσε;) και δείχνει πραγματικά χαρούμενη και αναζωογονημένη αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή!


“First selfie για…το 2016”

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε τον προορισμό της, ένα ορεινό χωριό όπου φαίνεται ότι περνάει υπέροχα!

Το 2015 ήταν μια.. σκληρή χρονιά για την Κατερίνα τόσο τηλεοπτικά αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο αφού χώρισε από τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Όμως τα σενάρια επανασύνδεσης άρχισαν πολύ σύντομα να φουντώνουν. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! δήλωσε: “Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αλλά ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες” κάτι που έμοιαζε με σαφές υπονοούμενο.

Αλλά και στο μήνυμά της για την Πρωτοχρονιά η Κατερίνα μίλησε για τη φλόγα της αγάπης:

“Ευτυχισμένο το 2016 αγαπημενοι μου φίλοι!Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα Το 2016 να ταξιδέψετε στους κόσμους που έχετε ονειρευτεί,στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής…Σας αγαπάω!”

Και φυσικά, η αποκλειστική φωτογραφία του TLIFE ήταν αυτή που επιβεβαίωσε τα σενάρια για επανασύνδεση μιας και η Κατερίνα ταξίδεψε με το Βασίλη στο Λονδίνο για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Φαίνεται λοιπόν ότι παρά το δίσεκτο 2016 η Κατερίνα θα καταφέρει να το κάνει μια γούρικη χρονιά για την ίδια!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164