Κατερίνα Καινούργιου: Η solo βραδινή έξοδος και το… “αντίο”!

Οι φήμες χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όλο και φουντώνουν με τις αναρτήσεις της γνωστής παρουσιάστριας στο Instagram να δείχνουν την έντονη μελαγχολία της. Η ίδια μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα από τα… “αντίο” που την έχουν συγκινήσει πολύ!
«“Αντίο”, είπε η αλεπού. “Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό: Δε βλέπουμε καλά, παρά με την καρδιά μας. Το ουσιαστικό είναι αόρατο για τα μάτια”. Πρίγκιπας Le Petit Prince (1943, Ο Μικρός Πρίγκηπας) του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ #goodnight #quotesforlife»,έγραψε στο προφίλ της και ανέβασε μια φωτογραφία από το βιβλίου του μικρού πρίγκιπα. Την ίδια στιγμή, πολλά χιλιόμετρα μακριά στην όμορφη Βενετία, βρισκόταν ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος για το γάμο της αδελφής του Αφροδίτης, στον οποίο η Κατερίνα δεν ήταν καλεσμένη.

Ενώ και λίγες μέρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια του Alpha πόζαρε solo στους φωτογράφους, στην πρεμιέρα του Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη, την Ευρυδίκη και την Τάμτα. Έχοντας στο πλευρό της, τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη, η Κατερίνα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με φίλους και συνεργάτες.

Read More

And More