Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ., με μια ανανεωμένη «Super Κατερίνα».
Το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια με τους παλιούς αλλά και τους νέους της συνεργάτες διοργάνωσαν μια μικρή συνάθροιση στο εστιατόριο του συντρόφου της Παναγιώτη Κουτσουμπή για να γιορτάσουν την επερχόμενη συνεργασία τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο πλευρό της και φέτος θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Φρόσω Κυριαζή και ο Χάρης Χρονόπουλος με τηλεοπτική και ραδιοφωνική εμπειρία. Μαζί της και η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία μετά από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, επανέρχεται δυναμικά με σχόλιο και άποψη στην τηλεόραση του σήμερα.
Όπως θα δεις στα βίντεο που μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram Stories της, η ανανεωμένη ομάδα του Super Κατερίνα διασκέδασε και ήρθε πιο κοντά λίγο πριν από την πρεμιέρα τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ