Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδινή έξοδος με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και η τρυφερή φωτογραφία – «Μαμά και μπαμπάς»

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Λίγο πριν αναχωρήσουν από το σπίτι τους, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα κοινό τους στιγμιότυπο. Στη φωτογραφία, το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και ιδιαίτερα κομψό, με την Κατερίνα Καινούργιου να γράφει χαρακτηριστικά: «Μαμά και μπαμπάς».

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια, καθώς η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2024. Παρότι γνωρίζονταν ήδη μέσα από κοινές παρέες, η φιλική σχέση που διατηρούσαν εξελίχθηκε σταδιακά σε έναν μεγάλο έρωτα.

Τον Νοέμβριο του 2025, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κοινή τους πορεία.

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 3 Απριλίου 2026, όταν η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Έκτοτε, οι δυο

© 2026 tlife.gr