Κατερίνα Καινούργιου – Καλομοίρα: Εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα και άναψαν “φωτιές”!

Με το ίδιο φόρεμα (σε διαφορετικές αποχρώσεις) εμφανίστηκαν η Καλομοίρα και η Κατερίνα Καινούργιου και άναψαν “φωτιές”. Η queen των social media Καλομοίρα στο Rising Star και η οικοδέσποινα του “Φτιάξε καφέ να στα πω” εμφανίστηκαν στην τηλεόραση με το ίδιο φόρεμα… με διαφορά μόλις λίγων ωρών.

Το one shoulder midi φόρεμα που επέλεξαν και τα δυο κορίτσια σε παστέλ αποχρώσεις -γαλάζιο για την Κατερίνα Καινούργιου και ροζ για την Καλομοίρα– ανήκουν στη νέα συλλογή ρούχων της εταιρείας lynne με την οποία συνεργάζεται μάλιστα και η Κατερίνα Καινούργιου και κολάκευε πολύ και τις δυο παρουσιάστριες.

Κι αν αναρωτιέσαι αν η Καλομοίρα και η Κατερίνα φόρεσαν τυχαία το ίδιο φόρεμα… η απάντηση είναι πως όχι. Πρώτη το φόρεσε η καλομοίρα το βράδυ της Κυριακής και δεύτερη η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας… γνωρίζοντας πως έχει κάτι να την ενώνει με την τραγουδίστρια. Με χιούμορ μάλιστα η Κατερίνα ανέφερε στην εκπομπή της στο Epsilon: Τι κοινό έχω εγώ με την Καλομοίρα; Το βρήκατε;”, είπε στους συνεργάτες της και συνέχισε: “Την είδα χθες στο rising και ήξερα πως θα το φορέσει, αλλά μου άρεσε πολύ και επέλεξα να φορέσω και εγώ το ίδιο φόρεμα σε άλλο χρώμα”.


Αλήθεια, εσένα ποια σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More