Κατερίνα Καινούργιου: «Κάποιοι θέλουν να με παρουσιάζουν απεγνωσμένη να παντρευτώ, σίγουρα σκέφτομαι το παιδί»

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη για την προσωπική της ζωή και έδωσε τη δική της απάντησε σε όσους την παρουσιάζουν ως “απελπισμένη” για να παντρευτεί.

Κατερίνα, εσύ τα έχεις εξίσου καλά με τον εαυτό σου;

Τελευταία είμαι πολύ καλά, τα έχω βρει καλύτερα με τον εαυτό μου. Τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλά στο κοντινό μου περιβάλλον –σοβαρά θέματα υγείας και άλλα– που με έκαναν να δω αλλιώς κάποια πράγματα.

Και τι σου λείπει περισσότερο;

Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να με παρουσιάζουν λίγο απεγνωσμένη να παντρευτώ, για μένα το σημαντικότερο είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Σίγουρα σκέφτομαι πιο πολύ το παιδί από τον γάμο, μη σου πω κιόλας ότι τρομάζω λίγο όταν βλέπω αυτούς τους γάμους υπερπαραγωγές. Όσο μεγαλώνω μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα.

Πιστεύεις όμως στο «για πάντα»;

Δεν ξέρω, γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σίγουρα όμως, όταν γίνεις γονιός με έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν γίνει μεταξύ σας, θα σας δένει για πάντα ένα παιδί.

Αλήθεια, μετανιώνεις για κάποιες σχέσεις σου;

Τα τελευταία χρόνια όχι. Με όσους ανθρώπους δέθηκα, και τους αγάπησα και πήρα πράγματα από τις σχέσεις μας, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνω για κάτι.

Read More

And More