Κατερίνα Καινούργιου: Καρέ – καρέ η άφιξή της στη Μύκονο με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Οι καλοκαιρινές διακοπές για την Κατερίνα Καινούργιου, ξεκίνησαν. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μία πετυχημένη σεζόν στην πρωινή ζώνη, αποχαιρέτησε την περασμένη Παρασκευή τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της με δάκρυα στα μάτια, κλείνοντας οριστικά την πόρτα του Open.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου φέτος θα ολοκλήρωνε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, με τα σενάρια και τις φήμες να … φουντώνουν γύρω από το ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική της στέγη με την ίδια ωστόσο να επιμένει να κρατά σιγήν ιχθύος.

Μέχρι όμως να ανακοινωθεί και επίσημα το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιπππ Τσαγκρίδη προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της μετά και την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Και το φετινό καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων, όπου και συνηθίζουν να περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιριών τους μιας και ο επιχειρηματίας διαθέτει το δικό του σπίτι εκεί. Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις τους στη Μύκονο, ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί.

Με απόλυτο summer look η εντυπωσιακή παρουσιάστρια – Δείτε φωτογραφικό υλικό…

Πηγή Φωτιογραφιών: NDP

Read More

And More