Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Κομψή εμφάνιση σε εκδήλωση για καλό σκοπό! [pics]

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, στο πλαίσιο της δράσης της με στόχο την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης ένα μεγάλο πάρτι για καλό σκοπό με καλεσμένους διάφορα πρόσωπα από τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό και τον κόσμο της τηλεόρασης και των μέσων.

Πρέσβειρα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας από τον χώρο της πολιτικής ανακηρύχθηκε πριν λίγο καιρό η Βουλευτής Α΄Αθηνών Όλγα Κεφαλλογιάννη, προκειμένου να προωθήσει το σημαντικό έργο της διοργάνωσης  για την ανατροπή της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Μεταξύ των προσώπων που έδωσαν το παρών ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μπορεί καθημερινά να ξυπνάει πολύ νωρίς λόγω της εκπομπής της, όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί την συγκεκριμένη πρόσκληση. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και ένα ζευγάρι πέδιλα η παρουσιάστρια πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό του TLIFE λίγο πριν την είσοδό της στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr