Κατερίνα Καινούργιου: Κούλουμα στις Κυκλάδες με τον αγαπημένο της! [pics]

Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με το όμορφο αγόρι της πήραν τα πλοία και τις θάλασσες για μια ανοιξιάτικη απόδραση! Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να ταξίδεψαν στο Παρίσι, αλλά η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης εκμεταλλεύτηκαν και αυτό το ρεπό για να αποδράσουν και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Προορισμός για το τριήμερο… η πανέμορφη Άνδρος! Η Κατερίνα και ο Φίλιππος ταξίδεψαν από το πρωί του Σαββάτου για το μαγευτικό κυκλαδίτικο νησί με σκοπό να χαλαρώσουν και να κάνουν Κούλουμα. Η παρουσιάστρια του Open λατρεύει την θάλασσα, ενώ ο γοητευτικός εφοπλιστής το καλό φαγητό. Έτσι η Άνδρος ήταν η κατάλληλη επιλογή, αφού συνδυάζει και τα δύο! Μπορεί το ζευγάρι να κρατά από την αρχή, τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους, ωστόσο και οι δύο δεν διστάζουν να μοιράζονται στιγμιότυπα από τις αποδράσεις τους, δείχνοντας μας ότι πάνε… παντού μαζί!

Μάλιστα, η Άνδρος δεν είναι το μόνο νησί που επισκέφτηκαν το Σάββατο, καθώς μετά από λίγο ταξίδεψαν και στην Μύκονο, όπου απόλαυσαν το μαγικό ηλιοβασίλεμα!

Read More

And More